KAISER Kaiserův bylinkový lák - Helmutova receptura

Produkt KAISER Kaiserův bylinkový lák - Helmutova receptura z kategorie trvanlivé potraviny od výrobce KAISER najdete na Drevene-darky.cz za 69 Kč. Celý popis 69 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Helmutova receptura staví na ověřené kombinaci česneku, kmínu, černém pepři a také tymiánu. 

 

Směs se výborně hodí pro sladkovodní ryby a to zejména pro kapra, sumce atd. Velmi dobře poslouží na červený masa. 

Recept na uzenýho vánočního kapra i s vyladěným salátem najdete tady: VÁNOČNÍ UZENÝ KAPR 

 

 Jak se to s tím?

Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hod...to je tak zhruba přes noc.Větší kusy zvládnou noci i dvě.

S masem tolik spěchat nemusíte, běžné šrůtky o váze cca 1 až 1,5 kg tam nechte minimálně 7 až 10 dní. U masa je nutné lák lehce povařit 5 až 8 minut a koření poté scedit. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.

 

Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo červeného masa)

Expirace: min. 1 rok od zakoupení

 

Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl a ani "éčka"

Vyrobeno v Česku

Značka: KAISER Prodejce: Udírny
2651
Produktů
73
Kategorií
8
Značek